Service masini de spalat ploiesti
Cine suntem?
Firma Gester International, înfintata în 1995, ofera servicii de reparatii pentru masini de spalat, aragazuri, aparate de aer conditionat, frigidere si combine frigorifice, aspiratoare profesionale, espresoare de cafea, plite vitroceramice si multe alte aparate casnice sau industriale.
De ce noi?
Având o vasta experienta în domeniu, oferim servicii de înalta calitate si profesionalism. Interventiile se fac la domiciliul clientului sau în atelier specializat. Piesele de schimb sunt noi, oferim garantie, atât la piese cât si la manopera, pe durata a 6 pâna la 24 luni.

Nu v-am convins inca?

Aptitudini

Interventiile se fac la domiciliul clientului sau în atelier specializat. Dispunem de bancuri de probe pentru depanarea modulelor electronice, interfete de diagnoza, resoftari.

Reparam toate marcile de aparate electrocasnice: INDESIT, WHIRLPOOL, ARISTON, SAMSUNG, LG, ARDO, BEKO, BOSCH, SIEMENS, CANDY, ARCTIC, ZANUSSI, ELECTROLUX, AMICA, MIELE, etc.

Interventiile sunt rapide, durata de rezolvare este în functie de piesele necesare, poate fi de la câteva ore la 2-3 zile maxim.

Service

Tehnicienii nostri sunt pe teren de la ora 9 pâna la 17, orice sesizare este preluata si transmisa în timp util si poate fi rezolvata în ziua respectiva. Acoperim cu succes orasul Ploiesti si zonele limitrofe, programari în limita timpului disponibil.

Suntem reprezentanta autorizata în judetul Prahova la mai multe firme printre care:
BAUMATIC, ZASS, SAMUS, HYUNDAI, LDK, ALBATROS si altele. Ne deplasam în tot judetul Prahova. Colaboram cu firme din întreaga tara.

De asemenea oferim service pentru: expresoare de cafea, aragazuri, masini de spalat vase si alte electrocasnice.

Preturi

Toate preturile sunt negociabile, costurile deplasarii functie de distanta parcursa.

Blog

Gester

Reparam orice marca de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, uscator de haine, frigidere etc. Interventiile sunt rapide, durata de rezolvare este în functie de piesele necesare, poate fi de la câteva ore la 2-3 zile maxim.

(more…)

Contact

Tehnicienii noştri sunt permenent pe teren în intervalul 9-17.
Ne puteţi contacta telefonic, zilnic, între orele 9:00 – 20:00 sau prin email.

Mail: service@gester.ro
Telefoane: 0723/470.679 - 0746/012.397

Oferim calitate si seriozitate!

Mergeti la Profil ori folositi meniul din stanga.
transport marfa      transport mobila Bucuresti     transport ADR

Thanks for downloading!

Top