Reparatii cuptoare electrice


Reparam toata gama de cuptoare electrice, cuptoare cu microunde, module electronice de comanda.
Ne puteţi contacta telefonic, zilnic, între orele 9:00 - 20:00 sau prin email la service@gester.ro. 0723470679
0746012397

reparatii cuptoare electrice ploiesti

Ghid pentru identificarea defectului


Cuptoarele electrice au devenit mai sofisticate, dar încă puteți efectua mai multe reparații la acest aparat. Acest ghid despre repararea cuptorului electric spune cum funcționează, ce merge adesea prost, cum să identificați o problemă cu cuptorul electric și ce piese și instrumente veți avea nevoie pentru a o remedia. Apoi oferă instrucțiuni simple, pas cu pas, despre cum să testați și să înlocuiți un element electric al cuptorului, cum să testați și să înlocuiți senzorul de temperatura, cum să testați și să înlocuiți un selector electric al cuptorului, cum să calibrați temperatura cuptorului, cum să faceți service. Ușa cuptorului, cum să înlocuiți garniturile cuptorului și cum să înlocuiți garniturile montate pe ușă.

reparatii cuptoare electrice ploiesti

Cum funcționează un cuptor electric?


Un cuptor electric este o cameră de coacere. Este fie parte dintr-un aragaz electric, fie dintr-un aparat autonom fără plită. Un termostat detectează și reglează temperatura cuptorului. Timpul și temperaturile sunt reglate de un motor cu temporizator electric sau de un controler digital. Majoritatea cuptoarelor electrice au două elemente de încălzire, cel principal în partea de jos a camerei și altul în partea de sus.

Ce poate merge prost cu un cuptor electric?


-Unul sau ambele elemente de incalzire ale cuptorului se pot arde.
-Controlul temperaturii poate funcționa defectuos.
-Selectorul cuptorului poate să nu funcționeze corect.
-Tubul capilar (tubul atașat de peretele cuptorului care detectează temperatura din cuptor și activează controlul care reglează temperatura) poate fi cazut de pe suport
-Controlul temperaturii este posibil să nu fie precis.
-Este posibil ca ușa să nu se închidă corect.
Consultați manualul de utilizare și asigurați-vă că nu anulați nicio garanție.

reparatii cuptoare electrice ploiesti

Cum pot identifica o problemă cu cuptorul electric?


Dacă cuptorul nu se încălzește deloc, asigurați-vă că nu s-a ars o siguranță sau un întrerupător de circuit la panoul de sigurante al casei și testați cablul electric daca aveti un minim de cunostinte despre electricitate. Testați elementul de încălzire a cuptorului, testați controlul temperaturii cu un termometru de cuptor și verificați comutatorul selectorului. Dacă cuptorul nu menține temperatura selectată, verificați tubul capilar și testați sau recalibrați controlul temperaturii.

reparatii cuptoare electrice ploiesti

Daca ati identificat piesa defecta, o puteti inlocui cu un minim de cunostinte, daca nu, apelati cu incredere la serviciile noastre, un tehnician se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra.

Sunati acum: 0746012397sau 0723470679
Liniile noastre sunt deschise de luni până vineri, între orele 9:00 și 20:00.