Reparatii/Service masini de spalat rufe/vase in Ploiesti si in tot judetul Prahova

Ne puteţi contacta telefonic, zilnic, între orele 9:00 - 20:00 sau prin email la service@gester.ro.
0723470679
0746012397


Service si reparatii masini de spalat in Ploiesti si in tot judetul Prahova


Reparam toate marcile de masini automate: Arctic, Beko, Samsung, LG, Daewoo, Whirlpool, Indesit, Candy, Samus si altele, la domiciliul clientului sau după caz, in atelier specializat, 27 de ani de experientă in domeniu, oferim calitate si seriozitate, interventii rapide, de obicei in aceeasi zi in care se face solicitarea. Folosim doar piese noi, de calitate, originale, garantie la manoperă si piese. Reparam si module electronice, in functie de defectul acestora. Schimbam rulmenti la cuve capsulate, oferim bineinteles garantie. Pentru programare folositi numerele de telefon din pagina principala sau rubrica Contact. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru constatare & preluare in municipiul Ploiesti si in judetul Prahova.

Tutoriale reparatii masini de spalatCâteva tutoriale şi teste realizate în atelierul propriu de reparaţii. Toate aceste aparate au fost reparate, apoi au fost filmate testele. Unele au şi filmarea reparaţiei, poate clientul doreşte să vizioneze.


Cateva recomandari pentru întreţinerea maşinii de spălat rufe: O maşină murdară si neîntreţinută va avea şi un miros neplăcut, bacterii şi mucegai, calcar depus pe diverse componente interioare. Toate aceste probleme se pot rezolva prin tratare cu diverse soluţii care se gasesc în comerţ, decalcifiant special pentru maşina de spalat rufe în cazul depunerilor de calcar, clor concentrat pentru eliminarea mucegaiului din maşină şi soluţii de igienizare pentru distrugerea bacteriilor.


Usa sau capacul masinii de spalat trebuie să stea permanent deschisă dupa terminarea programului de spalare, pentru a preveni aparitia mucegaiului. Reparatiile se fac la domiciliul dvs., dacă este cazul asigurăm transport la atelier. Efectuam reparatii masini de spalat in Ploiesti si in tot judetul Prahova


Sunați-ne la 0723470679 sau 0746012397, liniile noastre sunt deschise de luni până vineri, între orele 9:00 și 20:00. Clientii nostri au fost intotdeauna multumiti.service reparatii masini de spalat ploiesti prahova